Rocktrubaduren – Boka en trubadur i Ystad

Det finns många olika sammanhang då det passar bra med live-musik. Det gäller bara att hitta den eller de personer som kan erbjuda den musikstil man efterfrågar.

Trubaduren Andreas Vanity i Ystad har ett brett register i sin repertoar. Han kallas ofta för rocktrubaduren med fullt ös, men kommer även till sin rätt i mjuka finstämda visor och ballader som passar till både dop, bröllop och begravningar.

Andreas är mest känd för sina rock- och popcovers från 70-talet och fram till nutid. Det finns flera hundra låtar i hans repertoar. Han kan konsten att höja feststämningen genom sin musik och sitt samspel med publiken. Vill man ha en musikunderhållning med humoristiskt småprat mellan låtarna så passar Andreas alldeles utmärkt. Han upplevs som en kombination av stand up artist och musiker.

Han är snabb på att återkoppla och tar gärna bokningar i både Skåne, Blekinge, Halland och Småland. Det är inte omöjligt att Andreas tackar ja till förfrågningar även från andra delar av landet, men han har sitt prioriterade arbetsområde i södra Sverige.

Vill man inte boka in Andreas till något evenemang för egen räkning men ändå vill höra honom spela finns det gott om tillfällen. Andreas anlitas ofta till offentliga evenemang på olika orter runt i i södra Sverige. Håll utkik efter hans namn så kommer ni märka att han är en flitigt anlitad musiker och artist. Att lyssna till Andreas vid något tillfälle under sin semester i Skåne är en klar kvalitetshöjare.